banner359

Bgc Üyeleri İftarda Buluştu

Bursa Gazeteciler Cemiyeti tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğinde gazeteciler ve aileleri bir araya geldi.Renkli görüntülere sahne olan iftar organizasyonu, BGC Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı...

17 Haziran 2016 Cuma 15:37
Bgc Üyeleri İftarda Buluştu
Bursa Gazeteciler Cemiyeti tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğinde gazeteciler ve aileleri bir araya geldi.
Renkli görüntülere sahne olan iftar organizasyonu, BGC Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı ile BGC yönetim kurulu üyelerinin konukları Kültürpark Medya Restoran kapısında karşılaması ile başladı. Yaklaşık 600 konuğun katıldığı iftar, adeta bir Bursa basın zirvesi niteliğindeydi. Bursa’daki medya kurumlarının hemen hemen hepsinden BGC üyelerinin yer aldığı iftarda BGC üyeleri uzun uzun sohbet etme olanağı buldu.
BGC Başkanı Nuri Kolaylı, gazeteciler arasındaki sosyal dayanışmayı ve yakınlaşmayı sağlamak amacıyla organize edilen iftara katılımın yüksek olmasından büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.
"TOKİ EVLERİNİN ANAHTARI EKİM AYINDA TESLİM"
Üyelerin özellikle Yunuseli BGC Konutlarına ilişkin gelişmeleri sorduğunu söyleyen Kolaylı, “Üyelerimiz haklı olarak gelişmeleri merak ediyor. Son olarak TOKİ ile yaptığımız görüşmede, büyük olasılıkla Temmuz ayı ortasında kura çekiminin yapılacağını, kura sonuçlarına göre de ödemelerin başlayacağını öğrendik. İnşaatlar çok iyi ilerliyor. Müteahhit tüm çalışmayı Ağustos ayı sonunda tamamlayarak evleri TOKİ’ye teslim etmeyi planlıyor. Hak sahipleri meslektaşlarımız da Ekim veya Kasım ayında anahtarlarını teslim alırlar diye umut ediyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<