banner359

BİYTAŞ’tan Klima santralleri semineri

Mekanik tesisat sektörünün gelişimine katkıda bulunmak amacıyla geleneksel hale getirilen BİYTAŞ Mühendislik Bilgi Paylaşım Semineri’nin beşincisinde ’Klima Santralleri’ ele alındı.Konusunda uzmanlaşmış makine mühendisleri aracılığı...

06 Haziran 2017 Salı 16:28
BİYTAŞ’tan Klima santralleri semineri

Mekanik tesisat sektörünün gelişimine katkıda bulunmak amacıyla geleneksel hale getirilen BİYTAŞ Mühendislik Bilgi Paylaşım Semineri’nin beşincisinde ’Klima Santralleri’ ele alındı.

Konusunda uzmanlaşmış makine mühendisleri aracılığı ile gerçekleştirilen seminere üniversite öğrencileri, Belediyelerde görev yapan mühendisler, sektörde faaliyet gösteren firmaların temsilcileri, müteahhit firmalar, ustalar ve BİYTAŞ teknik ekibi katıldı. Sektörün farklı kesimlerini bir araya getiren seminerde iklimlendirme sektörünün öncü firmalarından Aldağ Isıtma Soğutma Klima Sanayi AŞ’de görevli makine mühendisleri Doruk Oflaz, Neslihan Başaran ve Ezgi Temoçin klima santralleri üzerine bir sunum gerçekleştirdi. Sunumda, atmosferden alınan taze havanın iç mekana verilmesini sağlayan klima santrallerinin üniteleri, çalışma sistemleri ve çeşitleri üzerinde duruldu.

Seminerle ilgili bir değerlendirme yapan BİYTAŞ Şirketler Grubu Başkanı Suat Gülçimen, Bursa’da mekanik sektör kültürünün gelişmesi amacıyla başlattıkları seminerlere değişik dallarda uzmanlaşan mühendislerin sunumuyla devam ettiklerini söyledi. Gülçimen, "Mekanik tesisat sektörü çok geniş bir yelpazeye sahip. İnşaat sektörünün çok önemli aşamasını kapsıyor. Değişik branşlarda uzmanlaşmış, kendini kanıtlamış firmalar var. Yaptığımız organizasyonla, tesisat sektörünün değişik kollarındaki cihazları ve uygulamaları hakkında bilgi paylaşımını sağlıyoruz. Sektörel gelişmeleri en iyi firmalar takip ediyor. Sektörün tüm bileşenleri, seminerlerde teknolojik gelişmeleri yakından görme şansı buluyor. Bunun için başta son etkinliğimiz Klima Santralleri seminerine destek olan ALDAĞ AŞ ailesine olmak üzere, bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz tüm seminerlere sunumlarıyla katkıda bulunan firmalarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<