BOSE’de futbol heyecanı başladı

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İl Milli eğitim Müdürlüğü ve Belediyespor Kulübü’nce düzenlenen BOSE 4. Sınıflar Futbol Turnuvası’nda heyecan başladı.Turnuva ilk Osmangazi, Yıldırım ve Nilüfer ilçelerinden 93 okulun iştirakiyle Büyükşehir...

23 Mart 2017 Perşembe 14:05
BOSE’de futbol heyecanı başladı

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İl Milli eğitim Müdürlüğü ve Belediyespor Kulübü’nce düzenlenen BOSE 4. Sınıflar Futbol Turnuvası’nda heyecan başladı.

banner380
Turnuva ilk Osmangazi, Yıldırım ve Nilüfer ilçelerinden 93 okulun iştirakiyle Büyükşehir Belediyesi Fethiye Spor Tesisleri ve Arabayatağı Spor Tesisleri’nde oynanan eleme maçlarıyla başladı. 10 Mayısta 17 ilçenin şampiyonlarının mücadele edeceği BOSE 4.Sınıflar Futbol Şampiyonlar Ligi’nde yer almak için kıyasıya mücadele eden öğrencilerin heyecanları gözlerden kaçmadı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<