Boyalıca İlkokulu’na Beyaz Bayrak

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Boyalıca İlkokulu’nun Beyaz Bayrak Törenine Katıldı.

15 Nisan 2016 Cuma 18:18
Boyalıca İlkokulu’na Beyaz Bayrak
Bursa’nın İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Boyalıca İlkokulu’nun beyaz bayrak törenine katıldı.
Boyalıca İlkokulu bahçesinde düzenlenen beyaz bayrak törenine Kaymakam Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Osman Sargın, Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Semerci ile çok sayıda davetli ve veli katıldı. Boyalıca İlkokulu Müdürü Habib Ay, “Sağlık Bakanlığı’nın ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın ortaklaşa hazırladığı Okullar Hayat Olsun Projesi’ne bağlı olarak okulumuz beyaz bayrak almaya hak kazandı. Bu projeye Bursa çapında 132 okul müracaat ederken, 88 tanesi beyaz bayrak almayı hak etti” dedi.
Başkan Sargın, okul idarecilerini tebrik ederek, “Beyaz bayrak almaya hak kazanan okulumuzu, öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi yürekten kutluyorum. Çünkü beyaz bayrak almak o kadar kolay bir şey değil” diye konuştu.
Program öğrencilerin folklor gösterisi, şiirler ve bahçe oyunları ile devam ederken, okula katkıda bulunanlara plaket verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<