banner359

Bozbey: "Çocuklara Yönelik Projeler Mutluluk Veriyor"

İlkokul öğrencileriyle yerel yönetimler konusunda sohbet eden Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Çocuklara yönelik projeleri yerine getirmekten büyük mutluluk duyuyorum” dedi.Nilüfer Rotary İlkokulu 4-H sınıfı öğrencileri, Sosyal...

19 Nisan 2016 Salı 09:45
Bozbey: "Çocuklara Yönelik Projeler Mutluluk Veriyor"
İlkokul öğrencileriyle yerel yönetimler konusunda sohbet eden Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Çocuklara yönelik projeleri yerine getirmekten büyük mutluluk duyuyorum” dedi.
Nilüfer Rotary İlkokulu 4-H sınıfı öğrencileri, Sosyal Bilgiler dersinde işledikleri yerel yönetimler konusunda merak ettiklerini Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e sordular. Nilüfer Belediyesi Halk Evi’ni öğretmenleri Belgin Merdivenci ile birlikte ziyaret eden öğrenciler önce belediye binasını gezerek bilgi aldı, ardından da Başkan Bozbey ile makamında görüştüler. Öğrenciler Bozbey’e, yerel yönetimlere ilişkin merak ettikleri konularda sorular yöneltti. Başkan Bozbey de, yerel yöneticilerin görev ve sorumlulukları hakkında örneklerle bilgi verdi.
Bozbey, tek tek sohbet ettiği öğrencilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını da kutladı. Türk çocuklarının çok şanslı olduğunu kaydeden Bozbey, “Dünya üzerinde çocuklara adanan bayram bir tek ülkemizde var. Sizler çok şanslısınız. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kıymetini bilin” dedi.
Bozbey, “En çok çocuklara yönelik projeleri yerine getirmekten keyif alıyorum. Nilüfer’e hizmet etmek benim için büyük mutluluk” diye konuştu.
Özel Morçiçek Anaokulu öğrencileri de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Mustafa Bozbey’i ziyaret etti. Okul Müdürü Semra Akbaş, öğretmenler Tülin Irmak ve Seda Bölük ile birlikte Halk Evi’ne gelen 18 minik, Bozbey ile bir araya geldi. Bozbey’in makamında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel şarkılar seslendiren minikler renkli anlara imza attı. Öğrencilerin anlamlı gününü kutlayan Başkan Bozbey, miniklere çeşitli hediyeler vererek teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<