banner359

Bozbey: “Cumhuriyet Mahallesi yeni projelerle daha da canlanacak”

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Cumhuriyet Mahallesi’nde yeni projeleri anlattı.“Başkan Burada” projesi çerçevesinde her hafta makamını Nilüfer’in farklı mahallesine taşıyan Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, bu hafta Cumhuriyet...

02 Eylül 2016 Cuma 17:06
Bozbey: “Cumhuriyet Mahallesi yeni projelerle daha da canlanacak”
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Cumhuriyet Mahallesi’nde yeni projeleri anlattı.
“Başkan Burada” projesi çerçevesinde her hafta makamını Nilüfer’in farklı mahallesine taşıyan Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, bu hafta Cumhuriyet Mahallesi’ndeydi. Muhtarlığa giden Mustafa Bozbey, Aile Sağlığı Merkezi’ne de ziyaret etti. Başkan Mustafa Bozbey, mahallede kurulan pazarı da gezerek pazarcılarla ve vatandaşlarla sohbet etti.
Mustafa Bozbey, ziyaretlerin ardından karavanında Muhtar Dilek Tez’i ağırladı. Cumhuriyet Mahallesi’nin 2017 yılında farklı projelere ev sahipliği yapacağını kaydeden Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, çalışmaların devam ettiği Cumhuriyet Kültürevi’ni kısa sürede Nilüfer’e ve Bursa’ya kazandırmak istediklerini söyleyerek, “Kültürevi bütün şehre hizmet edecek. İçerisinde kütüphane, çocuk sineması, tiyatro, bale salonları ve eğitim odalarının yer alacağı binayla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Çok yakın bir tarihte projeyi tamamlayarak kentin kültür ve sanat hayatına kazandıracağız” dedi.
Mustafa Bozbey, muhtarlık binası, zabıta karakolu ve 5 No’lu Cumhuriyet Aile Sağlığı Merkezi’nin yıkılarak ilgili kurumların yer aldığı, sosyal alanların bulunduğu bir projenin mahalleye kazandırılacağını kaydetti. Mustafa Bozbey, FSM Gençlik Parkı ile ilgili çalışmaların da sürdüğünü söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<