banner359

Bozbey Kurtuluş Mahallesi’nde Halkla Buluştu

“başkan Burada” Karavanını Kurtuluş Mahallesi’ne Taşıyan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Mahallelinin Sıkıntılarını Dinledi.

04 Aralık 2015 Cuma 17:27
Bozbey Kurtuluş Mahallesi’nde Halkla Buluştu
“Başkan Burada” karavanını Kurtuluş Mahallesi’ne taşıyan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, mahallelinin sıkıntılarını dinledi.
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Başkan Burada” projesi kapsamında makamını Kurtuluş Mahallesi’ne taşıdı. Mahalle sakinleriyle Başkan Burada Karavanı’nda görüşen Bozbey, sıkıntı ve talepleri dinledi. En büyük sıkıntılarının ulaşım ve kanalizasyon olduğunu dile getiren mahalle halkı, Bozbey’den destek istedi. Bozbey, konuyu Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne aktaracaklarını söyledi. Mustafa Bozbey, Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Mehmet Aydın Saldız ile de Başkan Burada Karavanı’nda görüştü. Mahalle sakinlerinin Nilüfer Belediyesi’nden taleplerini aktaran Saldız, mahalleye voleybol ve basketbol sahası yapılmasını istedi.
Bozbey, Kurtuluş Mahallesi muhtarlık binasının ve parkın tamamlanmak üzere olduğunu ve kısa sürede hizmete açılacağını belirtti.
Başkan Bozbey, Şahinler Anadolu Lisesi’ni ve yapımı devam eden parkta incelemelerde bulundu, ardından da Mahalle Komitesi’ni ziyaret etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<