banner359

Bozbey Nilüfer isimlilerle buluştu

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer ismini taşıyanlarla buluştu. Bozbey, "Adını kentimiz ile bütünleştiren sizlerin Nilüfer’i en iyi şekilde temsil ettiğinizi biliyoruz, bu anlamda bizim için farklısınız” dedi.Nilüfer’de...

20 Kasım 2016 Pazar 15:07
Bozbey Nilüfer isimlilerle buluştu
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer ismini taşıyanlarla buluştu. Bozbey, "Adını kentimiz ile bütünleştiren sizlerin Nilüfer’i en iyi şekilde temsil ettiğinizi biliyoruz, bu anlamda bizim için farklısınız” dedi.
Nilüfer’de oturan ve adı Nilüfer olan çocuk, genç, yaşlı toplam 200 kişi Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile bir araya geldi. Katılımcılara teşekkür eden Bozbey, artık geleneksel hale getirilen bu buluşmada yer almaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Bozbey, "Bugün sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yaklaşık 5 yıldır da bu geleneği sürdürüyor, Nilüfer isimlilerle buluşup, kentimize dair dileklerimizi, isteklerimizi de paylaşıyoruz. Nilüfer Belediyesi olarak bildiğiniz gibi insan odaklı hizmetler üreten bir kurumuz. ’Önce insan’ diyoruz. Çünkü insanı önceliğine almayan hiçbir hizmet başarıya ulaşamaz. Bir kent yöneticisi olarak göreve geldiğim 1999 yılından bu yana, yani yaklaşık 18 yıldır Nilüferlilerin doğumunda, düğününde ve defininde yanlarında olmaya özen gösteriyoruz. Bu yaklaşıma uygun olarak, Nilüfer’de doğan her bebeğimize doğum hediyeleri, Nilüfer’e taşınan her haneye hoş geldin kartı gönderiyoruz. Nilüfer’de yaşayan Nilüfer isimlileri de doğum günlerinde unutmuyor, mutlaka yanlarında oluyoruz" dedi.
İnsana verdikleri değeri hizmetlerin bütününe yansıtmaya çalıştıklarını söyleyen Bozbey, "Bu konuda, Avrupa’da hatta dünyada dahi hiçbir belediyenin sahip olmadığı bir ödülü Türkiye’ye taşıdık. Nilüfer Belediyesi, ’vatandaşa değer kattığı için’ Avrupa Kalite Yönetim Vakfı’nın EFQM Mükemmellik Başarı Ödülü’ne sahip bir kurumdur. Aynı adı taşıdığınız bu kent, bugün dünyada başarılarıyla bilinen bir kenttir, Avrupa Konseyi’nin Avrupa Diploması’na sahip bir kenttir. O nedenle, sizlerden isteğim, adını taşıdığınız bu kenti gurur duyarak çevrenize anlatın. Nilüferlilerin kültür-sanatla, güzel sanatlarla, sporla, bilim ve teknolojiyle, eğitimle değişimi nasıl yönettiklerini anlatın. Bu kentin, demokrasinin, katılımcılığın, özgürlüğün, sosyal belediyeciliğin, eşitliğin ve vicdanın kenti olduğunu anlatın. Bu kentte Atatürk ilke ve devrimlerinin izinde, bilimin ve aydınlığın ışığında, kimsenin ötekileştirilmeden nasıl bir arada olduğunu anlatın. Sizler, Nilüferler olarak, Türkiye’de ve Dünya’da örnek olan bu kentin ismini taşımakla, bir sorumluluğa da sahip oluyorsunuz. Sizlerle sohbet etmek, görüş ve önerilerinizi dinlemek benim için çok önemli. Yalnızca bugün değil, her gün bizlerle iletişimde olarak kentimizi daha iyiye, daha güzele, daha mutlu yarınlara taşıyalım" şeklinde konuştu.
Nilüfer ismini taşıyanların aileleri ile birlikte katıldığı kahvaltıda Başkan Bozbey Nilüfer isimlilere günün ansına hediyeler de verdi. Nilüfer ismini taşıdıkları için kendilerini ayrıcalıklı hissettiklerini ifade eden katılımcılar buluşma için Başkan Bozbey’e teşekkür ettiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<