banner359

Bozbey Personeliyle Yemekte Buluştu

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Veteriner İşleri Müdürlüğü personeliyle makamında öğle yemeğinde bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.Belediye personelinin motivasyonunu arttırmak maksadıyla öğle yemeklerinde belediye...

10 Aralık 2015 Perşembe 18:19
Bozbey Personeliyle Yemekte Buluştu
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Veteriner İşleri Müdürlüğü personeliyle makamında öğle yemeğinde bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.
Belediye personelinin motivasyonunu arttırmak maksadıyla öğle yemeklerinde belediye çalışanlarını makamında ağırlayan Başkan Bozbey son olarak Veteriner İşleri Müdürlüğü’nde görevli 10 çalışanla birlikte yemek yedi. Nilüfer Belediyesi Halk Evi başkanlık makamındaki yemeğe Başkan Bozbey’in yanı sıra Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Bircan Uysal ve İnsan Kaynakları Danışmanı Doç. Dr. Kurtuluş Kaymaz katıldı.
Başkan Bozbey, Veteriner İşleri Müdürlüğü Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’nde yapılan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu. Çalışanların talep ve önerilerini dinleyen Bozbey, Nilüfer’de tüm canlıların doğal ortamlarında yaşayabilecekleri bir alan oluşturmak istediklerini kaydetti. Bozbey, “İnsanla hayvanı ayıran tek özellik, onlar konuşamıyorlar, dertlerini anlatamıyorlar, insan konuşabiliyor, derdini anlatabiliyor. Neticede onların da insanların da bir yaşama sınırı var. Çevremizde yaşayan tüm hayvanlara canlı olarak bakmamız gerekiyor ve hizmetlerimizi o şekilde yapmamız gerekiyor. Verdiğiniz hizmetlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<