banner359

Bozbey’den Kadın Derneklerine Destek Sözü

Özlüce Kadın Derneği’nin Dayanışma Kahvaltısına Katılan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Kadın Derneklerinin Her Zaman Yanlarında Olduklarını Belirterek, Destek Sözü Verdi.

12 Ocak 2016 Salı 13:56
Bozbey’den Kadın Derneklerine Destek Sözü
Özlüce Kadın Derneği’nin dayanışma kahvaltısına katılan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kadın derneklerinin her zaman yanlarında olduklarını belirterek, destek sözü verdi.
Başkan Mustafa Bozbey ve eşi Seden Bozbey, Özlüce Kadın Derneği tarafından düzenlenen dayanışma kahvaltısına katıldı. Nilüfer’deki diğer kadın derneklerinin de yer aldığı kahvaltıda keyifli anlar yaşandı. Kadınlarla sohbet ederek yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi alan Bozbey, “Kurum olarak bütün kadın derneklerimize destek olmaya devam edeceğiz. Nilüfer’de kadın hayatın içerisinde olmalı. Kadınlarımızın örgütlenme çabalarını önemsiyor ve destekliyoruz. Önümüzdeki süreçte Kadın Dernekleri Yerleşkesi projemizi hayata geçireceğiz. Bu yerleşke kadınlarımızın daha güçlü hale gelmesi için katkı verecek” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<