banner359

BTSO 15 Temmuz destanını kitaplaştırdı

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), 15 Temmuz’da gerçekleşen hain darbe girişimine karşı kahramanlık destanını kitaplaştırdı.BTSO, darbe girişiminde Bursa’da yaşananların ve ‘15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ndaki demokrasi nöbetlerinden...

02 Eylül 2016 Cuma 12:20
BTSO 15 Temmuz destanını kitaplaştırdı
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), 15 Temmuz’da gerçekleşen hain darbe girişimine karşı kahramanlık destanını kitaplaştırdı.
BTSO, darbe girişiminde Bursa’da yaşananların ve ‘15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ndaki demokrasi nöbetlerinden fotoğrafların yer aldığı almanak hazırladı. ‘Bursa’nın 15 Temmuz Destanı’ isimli eserde, şehrin darbe girişimine karşı ortaya koyduğu dik duruş fotoğraflarla anlatıldı. Bursa iş dünyasının, kent dinamiklerinin ve yerel medyanın 15 Temmuz darbe girişimine karşı dik duruşunun da işlendiği almanak, tarihi bir belge vasfı taşıyor.
BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, FETÖ örgütünün silahlı darbe girişiminin, kahraman vatan evlatlarının milletine ve demokratik iradesine sahip çıkmasıyla bertaraf edildiğini söyledi. 15 Temmuz’da ülkenin geleceğine darbe vurmak isteyenlere karşı canlarını hiçe sayan şehitlere ve gazilere minnettar olduklarını ifade eden İbrahim Burkay, “Bütün dünya, örnek bir kenetlenme ile iradesine ve demokrasisine sahip çıkan Türk milletinin bu kahramanlığını asla unutamayacak. Başbakanlığımız tarafından hazırlanan dayanışma kampanyasına BTSO olarak 1 milyon TL bağışta bulunduk. Ayrıca şehitlerimiz ve gazilerimizin yakınlarına, Uludağ Üniversitesi ve Bursa Teknik Üniversitesine tercih yapması halinde burs verme kararı da aldık. Odamızın Yeniceabat’ta inşa ettiği Mesleki Eğitim Kampusu’nun ismini de ‘BTSO 15 Temmuz Şehitleri Mesleki Eğitim Kampusu’ olarak değiştirdik. Şehitlerimizin isimlerini bu kampusta yaşatacağız” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<