banner359

BTÜ ziyaretçi akınına uğradı

Bursa Valisi İzzettin Küçük, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ve AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir’i ziyaret etti.Mimar Sinan yerleşkesinde misafirlerini...

17 Ekim 2016 Pazartesi 16:27
BTÜ ziyaretçi akınına uğradı
Bursa Valisi İzzettin Küçük, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ve AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir’i ziyaret etti.
Mimar Sinan yerleşkesinde misafirlerini ağırlayan Rektör Karademir, Bursa Teknik Üniversitesi kuruluş süreci ve gelinen nokta konusunda Vali Küçük’e bilgi verdi. Karademir, Mimar Sinan Yerleşkesi’nin BTÜ’ye tahsis edilmesinde hızlı ve olumlu destek veren Küçük’e teşekkür etti.
Bursa gibi sanayisi çok kuvvetli bir metropolde Bursa Teknik Üniversitesi gibi bir üniversitenin ne kadar gerekli olduğuna vurgu yapan Vali KÜÇÜK, BTÜ ‘ye her konuda destek vereceklerini ifade etti. Edebali ise yeni yerleşkenin BTÜ’ye ve yeni başlayan öğrencilere de hayırlı olması dileklerinde bulunurken, Torun’da BTÜ’nün kuvvetli ve seçkin bir üniversite olması yolunda her türlü desteği vermeye devam edeceklerini söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<