banner359

Buca Belediyesi’nden Nilüfer’e Kıyaslama Ziyareti

Buca Belediyesi’nden gelen bir heyet, Nilüfer Belediyesi’nin bütçe ve stratejik plan çalışmaları hakkında bilgi aldı.Nilüfer Belediyesi’ne farklı kurum ve kuruluşlardan kıyaslama ziyaretleri devam ediyor.Buca Belediyesi’nden bir heyet...

20 Mayıs 2016 Cuma 16:48
Buca Belediyesi’nden Nilüfer’e Kıyaslama Ziyareti
Buca Belediyesi’nden gelen bir heyet, Nilüfer Belediyesi’nin bütçe ve stratejik plan çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Nilüfer Belediyesi’ne farklı kurum ve kuruluşlardan kıyaslama ziyaretleri devam ediyor.
Buca Belediyesi’nden bir heyet de Nilüfer Belediyesi’ni ziyaret ederek çalışmaları yerinde gördü. Nilüfer Belediyesi’nin stratejik plan ve katılımcı bütçe çalışmaları hakkında bilgi alan heyet, yapılan çalışmaları da yerinde inceledi. Heyet daha sonra Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i Başkan Burada karavanındaki makamında ziyaret etti. Başkan Burada projesi ve Nilüfer Belediyesi’nin diğer çalışmaları hakkında heyete bilgiler veren Başkan Bozbey, insan odaklı ve kadına yönelik projeleri anlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<