Burkay’dan Başkan Altepe’ye ’Hayırlı Olsun’ Ziyareti

Bursa Ticaret Ve Sanayi Odası (btso) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay İle Yönetim Kurulu Üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi, Büyükşehir Belediyesi’nin Yeni Hizmet Binasındaki Makamında Ziyaret Ederek, 'hayırlı Olsun' Dileğinde Bulundu.

06 Ocak 2016 Çarşamba 10:42
Burkay’dan Başkan Altepe’ye ’Hayırlı Olsun’ Ziyareti
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay ile Yönetim Kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi, Büyükşehir Belediyesi’nin yeni hizmet binasındaki makamında ziyaret ederek, ’Hayırlı Olsun’ dileğinde bulundu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Büyükşehir Belediyesi’nin yeni hizmet binasındaki makamında bir araya geldi. Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binası hakkında bilgiler vererek, “Büyükşehir Belediyesi’nin tüm hizmet birimleri yeni binada bir araya geldi. 136 yıl sonra kente kazandırılan bina, önemli bir ihtiyaca da cevap verecek. Çağdaş bir Bursa için hizmetlerimize devam edeceğiz” dedi.
BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay da “Büyükşehir Belediyesi, Bursa’yı çok farklı bir vizyonla geleceğe taşıyor. Büyükşehir Belediyesi’nin yeni hizmet binası Bursa kenti için de sembol bir bina oldu, hayırlı olsun” diyerek, başarılı çalışmaların devamını diledi.
Burkay, Başkan Altepe’ye çini plaket hediye etti. Ziyarette, Büyükşehir Belediyesi bürokratları da hazır bulundu.
Başkan Altepe, aynı zamanda, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı ve Yürütme Kurulu üyeleriyle de bir araya gelerek, Yıldırım İlçesi’nde de ilçeye değer katan hizmetlerin devam edeceğine işaret etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<