banner359

Bursa Belediyeler Birliği Osmangazi’de toplandı

Bursa Belediyeler Birliği’nin 2016 çalışma dönemi 2. olağan meclis toplantısı yapıldı.Osmangazi Belediyesi Meclisi salonundaki toplantıda, birliğin 2017 mali yılı hazırlık bütçesi ile, üye belediyelerin personeline yönelik düzenlenecek...

08 Eylül 2016 Perşembe 16:05
Bursa Belediyeler Birliği Osmangazi’de toplandı
Bursa Belediyeler Birliği’nin 2016 çalışma dönemi 2. olağan meclis toplantısı yapıldı.
Osmangazi Belediyesi Meclisi salonundaki toplantıda, birliğin 2017 mali yılı hazırlık bütçesi ile, üye belediyelerin personeline yönelik düzenlenecek eğitim programları görüşüldü. Birlik üyesi belediye başkanları ile seçilmiş belediye meclis üyelerinin katıldığı toplantıya başkanlık eden Bursa Belediyeler Birliği ve Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Birlik olarak düzenlediğimiz eğitim programları verimliliği artırdığı gibi, aynı zamanda çalışanlarımızın motivasyonlarının yükselmesine de katkı sağlıyor. Vatandaşa daha iyi ve kaliteli hizmet sunarak memnuniyeti de artırmış oluyor. Üye belediyelerimizin talepleri doğrultusunda ihtiyaç duyulan konularda bu tür eğitim programlarımızı önümüzdeki dönemde de gerçekleştirmeyi sürdüreceğiz” dedi.
Belediye çalışanlarına yönelik gerçekleştirilen hizmet içi eğitim programlarının yanı sıra geliştirilen projelerle ilgili yurt içi yurt dışı araştırma ve inceleme gezilerinin önümüzdeki çalışma döneminde de süreceğini ifade eden Başkan Mustafa Dündar, “Birlik üyesi belediyelerin her türlü faaliyetlerine katkı sağlamak, belediyelerimizin bilgi ve tecrübe paylaşımını artırmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu. Toplantı, divan katip üyelikleri ile bütçe mali işler komisyon üye seçimlerinin ardından sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<