banner359

Bursa Büyükşehir Belediyesi sokak hayvanları için yem dağıttı

Büyükşehir Belediyesi Veteriner İşleri Şube Müdürlüğü tarafından kar yağışı ve soğuk hava yüzünden yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için 10 ayrı ekiple 5 ton yem dağıttı. Arazide yapılan yem dağıtımının yanında hayvan...

02 Ocak 2017 Pazartesi 09:43
Bursa Büyükşehir Belediyesi sokak hayvanları için yem dağıttı

Büyükşehir Belediyesi Veteriner İşleri Şube Müdürlüğü tarafından kar yağışı ve soğuk hava yüzünden yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için 10 ayrı ekiple 5 ton yem dağıttı. Arazide yapılan yem dağıtımının yanında hayvan sever derneklerine de toplam 20 ton yem dağıtımı yapıldı.

Şehrin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken, en büyük sıkıntıyı ise sokak hayvanları yaşıyor. Kar yağışı ve aşırı soğuk yüzünden yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına en büyük destek Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden geldi. Büyükşehir Belediyesi Veteriner İşleri Şube Müdürlüğü, tüm ilçelerde görevlendiği 10 ayrı ekiple, sokak hayvanlarının yoğunlukta olduğu bölgelere 5 ton yem dağıttı.

Köpekler, kediler, kuşlar gibi sokaklarda yaşayan ve ağır kış koşullarında açlık sorunuyla karşılayan hayvanlara destek amacıyla vatandaşların da katılımı için ‘bir lokmada sen ver’ adı altında kampanya başlatılırken, Büyükşehir Belediyesi bu amaçla gönüllü olarak çalışan sivil toplum örgütlerine de destek veriyor. Bu kapsamda hayvan sever derneklerine sokak hayvanlarına dağıtılmak üzere 20 ton yem verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<