banner359

Bursa Giresunlulardan coşkulu açılış

Bursa Giresunlular Derneği öncülüğünde düzenlenen Geleneksel Bursa Giresun Dernekleri Şehit Yunus Yılmaz ve Şehit Abdullah Özdemir sezonu halı sah futbol turnuvasının startı coşkulu bir kalabalığın katılımı ile gerçekleştirildi.

31 Mart 2017 Cuma 16:54
Bursa Giresunlulardan coşkulu açılış

Bursa Giresunlular Derneği öncülüğünde düzenlenen Geleneksel Bursa Giresun Dernekleri Şehit Yunus Yılmaz ve Şehit Abdullah Özdemir sezonu halı sah futbol turnuvasının startı coşkulu bir kalabalığın katılımı ile gerçekleştirildi.

32 takımın yer aldığı Turnuvanın açılış törenine Turnuvaya isimleri verilen Şehitlerimizin Ailelerinin yanı sıra, Ak Parti Bursa Milletvekili Osman Mestan, Ak Parti 22.Milletvekili Zafer Hıdıroğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Muzaffer Karadeniz, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Ak Parti Bursa İl Yöneticisi Salih Bahadır, Ak Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, Ak Parti Yıldırım Belediye Başkanı Hüdayi Yazıcı, Cumhuriyet Halk Partisi Yıldırım İlçe Başkanı Güner Aklan, Bursa İl Dernekler Federasyonu Başkanı Mustafa Dursun, siyasi parti temsilcileri, Stk temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Dostluk, Kardeşlik, Birlik ve Beraberlik için saha inen Bursa Giresunlular önemli mesajlar verdiler. Bursa Giresunlular Derneği Başkanı Adnan Kara yapmış olduğu konuşmasında “ Doyduğumuz şehre Giresun Sevdasını elimizden bırakmayarak katkı koymaya çalışıyoruz. Burada gençlerimizin bir arada olması Bursa Giresunlular acısından çok önemlidir. Bu organizasyonda Gençlerimiz hem sporunu yapacak, hem de sağlıklı bir birey olarak Bursa’mızın gelişimine katkı koyacaklar” dedi.

“32 şampiyonumuz var”

Turnuva Komite Başkanı Nazım Aycı’da yapmış olduğu konuşmasında ülkemizin birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğu şu günlerde yaklaşık 460 genç ile birlikte bu güzel turnuvayı düzenlediklerini belirterek, “Yaklaşık 3 ay devam edecek olan turnuvamızda 32 Takımımız mücadele ediyor. Bize göre bu 32 takımımızın tamamı şampiyon. Bu anlamlı turnuvamızda kardeşliği ön planda tutarak birlik ve beraberliğimizi topluma örnek olarak göstereceğiz” dedi.

“Şehitlerimizin isimlerinin verilmesini çok anlamlı buluyorum”

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’de yapmış olduğu konuşmasında güzel amaçlar doğrultusunda, çok anlamlı bir etkinliğe iştirak etmekten duymuş olduğu memnuniyetini dile getirerek, “Spor hepimizin ortak paydasıdır. Sporu gerçekleştirirken de kendi değerlerine sahip çıkmak, geleceği en iyi şekilde inşa etmektir. Bu doğrultuda bugün burada Bayan ablalarımızın, ağabeylerimizin ve en önemlisi gençlerimizin kenetlenmesini güçlü bir toplum adına çok anlamlı buluyorum. Ayrıca organizasyona Aziz Şehitlerimizin isimlerini vererek manevi bir atmosferin oluşmasına vesile olan ve organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

“Giresunluların kaynaşmasını görüyoruz”

Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Muzaffer Karadeniz’de yapmış olduğu konuşmasına Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin selamı ile başlayarak, belediyelerin spora verdiği destekler sonucunda böyle güzel etkinliklerin düzenlendiğini belirterek; “Bugün burada Bursa’daki Giresunluların kaynaşmasını görüyoruz. Bu kaynaşmanın neticesinde hemşehri derneklerinin ne kadar etkin bir rol oynadığını, doyduğu şehre sağlamış oldukları katkıları açık ve net bir şekilde görüyoruz” dedi.

Konuşmaların sonunda yapılan dua ile ilk vuruşu yapılan turnuvanın 3 ay boyunca pazar günleri devam edeceği, şampiyon ve dereceye giren takımların ödüllerinin ise Bursa Giresunlular 22. Otçu Göçü Yayla Festivalinde verileceği öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<