banner359

Bursa örnek oluyor

Bursa’da gerçekleştirilen ‘Yerel Yönetimler 1. Bölge İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’, ‘Şehir Şehir Büyük Türkiye’ hedefiyle, Marmara Bölgesi ve yakın çevresinde, hizmetlerini sürdüren yerel yönetimlerin temsilcilerini Bursa’da...

18 Aralık 2016 Pazar 14:55
Bursa örnek oluyor
Bursa’da gerçekleştirilen ‘Yerel Yönetimler 1. Bölge İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’, ‘Şehir Şehir Büyük Türkiye’ hedefiyle, Marmara Bölgesi ve yakın çevresinde, hizmetlerini sürdüren yerel yönetimlerin temsilcilerini Bursa’da bir araya getirdi.
Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Grand Swiss-Bellhotel Çelikpalas Otel’de AK Parti tarafından gerçekleştirilen ‘Yerel Yönetimler 1. Bölge İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’, Bursa’nın yanı sıra İstanbul, Kocaeli, Balıkesir, Sakarya, Bilecik, Bolu, Çanakkale, Düzce, Edirne, Eskişehir, Kırklareli, Tekirdağ ve Yalova belediyelerinden başkanlar ile belediyelerin bürokratlarını da Bursa’da bir araya getirdi. Bursa’ya gelen konuklar, toplantının ardından Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan örnek yatırımlardan Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi (BTM) ile Bursa Büyükşehir Stadyumu’nu yerinde inceleme şansı buldu. Başkan Altepe, BTM’de yaptığı konuşmada, Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’ya değer katan yatırımlarından örnekler verdi. Başkan Altepe, BTM’nin dünyadaki bilim merkezilerinin taranarak ve detaylıca değerlendirilerek en güzel şekilde Bursa’ya kazandırıldığını söyledi.
Bursa Büyükşehir Stadyumu’nu da gezen yerel yöneticiler, stadyumun kentin değerine değer kattığını söyleyerek, Başkan Altepe’yi Bursa’ya hizmetlerinden dolayı tebrik etti. Konuklar, Bursa’da Uludağ ile Muradiye Külliyesi, Tophane, Ulucami ve Hanlar Bölgesi’ni de gezdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<