banner359

Bursa polisine börekli destek

Bursalı bir börek ustası polisimin yanındayım kampanyası kapsamında uygulama noktalarındaki polislere sürpriz yapıp börek ikram etti.Beşiktaş’ta meydana gelen bombalı saldırının ardından tüm yurtta başlayan polisimin yanındayım kampanyası...

13 Aralık 2016 Salı 13:19
Bursa polisine börekli destek
Bursalı bir börek ustası polisimin yanındayım kampanyası kapsamında uygulama noktalarındaki polislere sürpriz yapıp börek ikram etti.
Beşiktaş’ta meydana gelen bombalı saldırının ardından tüm yurtta başlayan polisimin yanındayım kampanyası Bursa’dada devam etti.
Bursalı Börek ustası Hasan Acar, sabah saatlerinde uygulama noktalarındaki ekiplere börek ikram etti. Bombalı saldırıdan dolayı oldukça üzgün olduğunu belirten Acar, "Türkiye’de gerçekleşen her saldırı gibi İstanbul’da polislerimize yönelik hain saldırı da bizleri derinden yaraladı. Bu ülkenin vatandaşları olarak polisimizin her daim yanında olduğumuzu göstermek amacıyla polislerimize börek ikramında bulunduk. Bizce her esnaf, her vatandaş polisimizin yanında olduğumuzu hissettirmek ve tüm dünyaya göstermek için bu tür faaliyetlerde bulunmalı. Şehit ailelerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Allah rahmet eylesin. Yaralıların da acil şifa bulmasını umuyorum” dedi.
Acar ayrıca, "Sadece saldırı da bulunanların değil, sosyal medyadan ve diğer mecralardan teröristlere destek veren herkesin hak ettiği cezayı bulmasını istiyoruz. Bizler hiç bir polisin hakkını ödeyemeyiz. Allah tüm güvenlik güçlerini korusun" diye konuştu.
Polis memurları da ikramdan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<