banner359

Bursa’da 3 Araç Birbirine Girdi: 1 Ölü

Bursa’da 3 aracın çarpışmasıyla meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.Olay, merkez Nilüfer ilçesi Demirci Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mehmet G. (48) ile Y.T. (26) idaresindeki otomobil ve E.Ö. (56)...

02 Kasım 2015 Pazartesi 10:43
Bursa’da 3 Araç Birbirine Girdi: 1 Ölü
Bursa’da 3 aracın çarpışmasıyla meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.
Olay, merkez Nilüfer ilçesi Demirci Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mehmet G. (48) ile Y.T. (26) idaresindeki otomobil ve E.Ö. (56) yönetimindeki otobüs zincirleme kazada yaptı. Kazada yaralanan Mehmet G.’ye yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Mehmet G., yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Kazanın ardından iki sürücü Y.T. ile E.Ö., gözaltına alındı. Alkol kontrolünde Y.T.’nin 1.62 promil alkollü olduğu tespit edildi.
Polisin, kazayla alakalı tahkikatı sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<