Bursa’da adli yıl törenle açıldı

Bursa’da yeni adli yıl törenle açıldı.Bursa’da yeni adli törenle başladı. Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Şahin, Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Ali Rıza Bir ve Baro Başkanı Ekrem Demiröz, sırasıyla anıta çelenk koydu. Büyükşehir...

01 Eylül 2016 Perşembe 11:00
Bursa’da adli yıl törenle açıldı
Bursa’da yeni adli yıl törenle açıldı.
Bursa’da yeni adli törenle başladı. Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Şahin, Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Ali Rıza Bir ve Baro Başkanı Ekrem Demiröz, sırasıyla anıta çelenk koydu. Büyükşehir Belediyesi Bandosu eşliğinde İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile devam eden törende konuşan Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Şahin, “Darbe kalkışmasının ilk anlarından itibaren tereddütsüz gözaltı ve yakalama kararları vererek darbenin karşısında durduk. Daha gün aydınlanmadan Türkiye’de gözaltı kararları verilmeye başlandı. Bursa’da bizde verilen görevi layıkıyla yerine getirdiğimizi düşünüyorum. Türkiye’de ilk gözaltına kararı veren ve yerine getiren il olarak tarihe not düştük. Darbe girişiminin ardından yargı olarak görevimizi yapmaya devam ediyoruz. FETÖ devletin bütün kılcal damarlarından temizlenene kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.
Bursa Valisi İzzettin Küçük ise, “Adalet sadece suçluların teslim edilmesi, süratle yapılması değildir. Aynı zamanda suçsuzların ve masumların da ayıklanmasıdır. Hukuk beyin cerrahisinden ince bir işçilik istiyor. Herkesin ayrı bir hikayesi vardı. Onlar inceleniyor. Hassasiyet gerekiyor” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<