banner359

Bursa’da karla mücadele devam ediyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, 17 ilçedeki karla mücadele çalışmaları kapsamında gece boyunca kapanan 164 mahalle yolunu trafiğe açarken, halen kapalı olan 6 mahalle yolunun açılması için çalışmalar...

10 Ocak 2017 Salı 11:06
Bursa’da karla mücadele devam ediyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, 17 ilçedeki karla mücadele çalışmaları kapsamında gece boyunca kapanan 164 mahalle yolunu trafiğe açarken, halen kapalı olan 6 mahalle yolunun açılması için çalışmalar aralıksız sürüyor.

Ulaşım Daire Başkanlığı Yol İşleri Şube Müdürlüğü, toplam 132 araç ve 320 personelle sürdürdüğü karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gece kardan kapanan Büyükorhan’da 10, Gemlik’te 9, Gürsu’da 2, Harmancık 3, İnegöl’de 7, İznik’te 6, Karacabey’de 11, Keles’te 3, Kestel’de 14, Mudanya’da 23, Mustafakemalpaşa’da 10, Nilüfer’de 11, Orhaneli’nde 28, Orhangazi’de 4, Osmangazi’de 15 ve Yenişehir’de 8 mahallenin yolu trafiğe açıldı. Halen kapalı olan Mustafakemalpaşa’da 6 mahalle yolunun açılması için çalışmalar aralıksız sürüyor.

Kar yağışının olduğu bölgelerde açılan yolların kısa sürede yeniden kapanması sebebiyle ekipler bu bölgelerde de çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<