Bursa’daki okullarda süt dağıtımı yapılacak

Mhp Bursa Büyükşehir Belediye Meclis Grup Başkanvekili İhsan Bilgili'nin Büyükşehir Meclisinde Okullarda Süt Dağıtılması Yönündeki Talebi Kabul Edildi. Yeni Eğitim Öğretim Yılıyla Birlikte Bursa’daki Okullarda Süt Dağıtımı Gerçekleştirilecek.

28 Ağustos 2016 Pazar 11:49
Bursa’daki okullarda süt dağıtımı yapılacak
MHP Bursa Büyükşehir Belediye Meclis Grup Başkanvekili İhsan Bilgili’nin Büyükşehir meclisinde okullarda süt dağıtılması yönündeki talebi kabul edildi. Yeni eğitim öğretim yılıyla birlikte Bursa’daki okullarda süt dağıtımı gerçekleştirilecek.
Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’nin geçtiğimiz ayki toplantısında Tarım Hayvancılık ve Orman Komisyonunun süt üreticilerinin sorunları raporu üzerinde söz alan MHP Büyükşehir Grup Başkanvekili İhsan Bilgili, "Okullarda süt dağıtılması ve buna bir kaynak ayrılması" konusunda sözlü talepte bulunmuştu. Bu talebin meclis kararıyla uygun bulunarak rapora dahil edildiği öğrenildi. Yeni eğitim öğretim yılı ile birlikte Büyükşehir Belediyesinin, okullarda süt dağıtımı yapacağı bildirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<