banner359

Bursa’dan Bayırbucak Türkmenlerine 6 Tır Yardım

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde toplanan 6 TIR yardım malzemesi, Suriye’deki Bayırbucak Türkmenleri için yola çıktı.Bursa Büyükşehir Belediyesi, işadamları, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlardan sağlanan yardımlarla...

08 Aralık 2015 Salı 12:51
Bursa’dan Bayırbucak Türkmenlerine 6 Tır Yardım
Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde toplanan 6 TIR yardım malzemesi, Suriye’deki Bayırbucak Türkmenleri için yola çıktı.
Bursa Büyükşehir Belediyesi, işadamları, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlardan sağlanan yardımlarla doldurulan 6 TIR dolusu yardımı Bayırbucak Türkmenlerine gönderdi. Başta un olmak üzere, su, erzak, giyim ve battaniye dolusu TIR’ları yolcu etmek için Doğanbey Otoparkı’nda tören düzenlendi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "Bursa her zaman böyle yardım faaliyetlerini sahipleniyor. Başta Bayırbucak Türkmenleri olmak üzere Suriye’deki bütün bölgelere yardımlarımız sürüyor. Bugün de Hayrat Vakfı ile birlikte 6 TIR yardım yola çıkıyor. Kardeşlik zor günlerde belli olur. Bizde kardeş ve dost olduğumuzu Suriye’deki kardeşlerimize her zaman gösteriyoruz. Bir yandan milyonlarca insanı Türkiye’de ağırlarken, bir yandan da Suriye’de üzerlerine bombaların yağdığı dostlarımız, kardeşlerimiz ve akrabalarımıza sahip çıkıyoruz. Savaş bitip, bölgede hayat normale dönene kadar yardımların devam edecek. Çünkü kış mevsiminin gelmesiyle Suriye’deki düşmanın da saldırıları artmaya başladı” diye konuştu.
Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne katkılarından dolayı teşekkür eden Hayrat Vakfı Bursa Temsilcisi Muhammed Bostan, “Suriye’de bu zulüm başlayalı yardımlarımız her geçen gün artarak devam ediyor. Buradan giden yardımları oradaki gönüllü arkadaşlarımız gerçekleştiriyor” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<