banner359

Bursagaz Güvenli Doğalgaz Kullanımı Konusunda Halkı Bilgilendiriyor

Bursagaz, Doğalgazın Güvenli Ve Verimli Kullanılması İçin Okulların Ardından Fabrikalarda Da Eğitimler Veriyor.

04 Kasım 2015 Çarşamba 13:23
Bursagaz Güvenli Doğalgaz Kullanımı Konusunda Halkı Bilgilendiriyor
Bursagaz, doğalgazın güvenli ve verimli kullanılması için okulların ardından fabrikalarda da eğitimler veriyor.
Her yıl ilköğretim okulları öğrencilerine güvenli doğalgaz kullanım konusunda eğitim veren Bursagaz yetkilileri, sanayi bölgelerinde çalışanlara da konferanslar veriyor. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’na giden Bursagaz yetkilileri, burada 80 kişi ile doğalgazın güvenli kullanılması üzerine konuştu. Bu eğitimleri her sanayi bölgesinde ve hatta her işyerinde düzenlemeyi hedefleyen Bursagaz, gelen bütün talepleri karşılayarak Bursa halkına ulaşmayı amaçlıyor.
Doğalgazdan sonra Bursa’nın havasının düzeldiğinin altını çizen Bursagaz Pazarlama Yöneticisi Çetin Sabırlı, doğalgazın çevre dostu bir yakıt türü olmasının yanı sıra, sağladığı yüksek konfor sayesinde diğer yakıt türlerine göre insan ve çevre dostu olduğunu söyledi.
Sabırlı, sosyal sorumluluk projesi olarak yürüttükleri bu çalışma ile tüm Bursa halkına ulaşarak, onları doğalgaz konusunda bilinçlendirmeyi ve sosyal fayda sağlanmayı hedeflediklerini belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<