banner359

Bursagaz’dan Çevre Yarışması

Alman Enerji Devi Ewe Ag’nin En Büyük Türkiye Yatırımı Olan Bursagaz, Öğrenciler Arasında Çevre Yarışması Düzenliyor.

21 Nisan 2016 Perşembe 12:21
Bursagaz’dan Çevre Yarışması
Alman enerji devi EWE AG’nin en büyük Türkiye yatırımı olan Bursagaz, öğrenciler arasında çevre yarışması düzenliyor.
Türkiye’nin öncü doğalgaz dağıtım şirketlerinden Bursagaz, sosyal sorumluluk projeleriyle de adından söz ettirmeye devam ediyor. Bursagaz, bu yıl 6’ncısı düzenlenen Liselerarası Çevre Konulu Bilgi Yarışması ile öğrenciler arasında çevre bilincinin oluşmasına katkı sağlamayı hedefliyor. İlçe elemelerinin Yıldırım’da yarışma Nuri Nihat Aslanoba Anadolu Lisesi konferans salonunda yapıldı. Yıldırım ilçe elemesine 14 okul katılırken, ilçe birinciliğini Nuri Nihat Aslanoba Anadolu Lisesi öğrencileri kazandı.
Eğitime verdikleri desteğin artarak devam edeceklerini belirten Bursagaz Genel Müdür Danışmanı ve Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Mehmet Yaşar Çerçi, “Çevre Konulu Bilgi Yarışması, yeni neslin çevre hakkında bilinçlenmesi için uygun gördüğümüz bir proje. Umarım yeni nesiller çevre konusunda daha hassas olacak” dedi.
Bu yıl 6’ncısı gerçekleştirilen yarışmanın eleme turları Yıldırım’dan sonra Osmangazi, Nilüfer, Gürsu, Kestel, Mudanya, Gemlik ve İznik ilçelerinde önümüzdeki günlerde devam edecek. İlçelerde yapılan ara elemeler sonucu birinci olan 8 okul, mayıs ayında düzenlenecek final yarışmasına katılmaya hak kazanacak. Final yarışı sonucunda ilk üçe giren öğrencilere ve okullara çeşitli ödüller takdim edilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<