banner359

Bursalı Kadınlardan Emniyete Moral Ziyareti

Bursa Emniyet Müdürlüğü’ne moral ziyareti gerçekleştiren Bursa Kadın Dernekleri Federasyon (BURKAYFED) Başkanı Türkan Polat, “Bursa polisinin titiz çalışmaları terör örgütünün belini kırmıştır” dedi.Bursalı kadın dernek yöneticileri,...

17 Haziran 2016 Cuma 10:06
Bursalı Kadınlardan Emniyete Moral Ziyareti
Bursa Emniyet Müdürlüğü’ne moral ziyareti gerçekleştiren Bursa Kadın Dernekleri Federasyon (BURKAYFED) Başkanı Türkan Polat, “Bursa polisinin titiz çalışmaları terör örgütünün belini kırmıştır” dedi.
Bursalı kadın dernek yöneticileri, Emniyet Müdür Yardımcısı Tugay Dikmen’i ziyaret ederek moral verdiler. Kadınlar, şehit polis ailelerine verilmek üzere yanlarından getirdikleri bir miktar parayı Dikmen’e teslim etti.
Bursa Emniyet Müdür Yardımcısı Tugay Dikmen, Bursa Kadın Dernekleri Federasyon (BURKAYFED) Başkanı Türkan Polat’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Dikmen, “Sizlerin bu anlamlı ziyareti bize moral olmuştur. Sizlerin desteğini yanımızda görmek tarif edilemez bir mutluluk” dedi.
Yaşanan terör olaylarında şehit olan ve yaralanan polislerin kendisinin evladı olduğunu dile getiren Bursa Kadın Dernekleri Federasyon Başkanı Türkan Polat, Bursa Emniyetini ve teşkilat mensuplarını ziyaret etmekteki amaçlarının polise moral vermek olduğunu söyledi.
Türkan Polat ziyarette yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “Emniyet teşkilatından görevli olan polisler benim evlatlarım, onların morallerini yüksek tutmak zorundayız. Buraya çay ve kahve içmek için gelmedik. Amacımız, sizlere her anlamda destek olmak ve moral vermektir. Bizim hislerimiz ve merhametimiz birçok şeyin üstesinde gelecektir. Ben buna inanıyorum. Şunu açıkça söylemek istiyorum, Bursa Emniyetinin titiz ve kararlı çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Örnek vermek gerekirse Ulu Cami’nin batı kapısında gerçekleşen terör saldırısında polisimizin daha önceden aldığı güvenlik tedbirlerinden dolayı can kaybı yaşanmadı. Bu olay yaşanmadan önce şehrimizin farklı noktalarında oluşturulan güvenlik noktaları, terör örgütlerinin belini kırdığına, teröristlere geçit vermediğine şahitlik ediyoruz. Bursa Emniyet Müdürü Selami Yıldız’ın özverili çalışmalarını takip ediyoruz. Bu anlamda sizin şahsınızda tüm teşkilat mensuplarına şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.
Duygusal anların yaşandığı ziyarette, Türkan Polat ve dernek yöneticileri şehit polis ailelerine verilmesi için yanlarında getirdikleri bir miktar parayı Bursa Emniyet Müdür Yardımcısı Tugay Dikmen’e teslim ettiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<