banner359

BUSMEK Eğitimde Engel Tanımıyor

BUSMEK Mustafakemalpaşa Kurs Merkezi’nde oluşturulan engelli sınıfında eğitim alan engelli kursiyerler, resim, iğne oyası, örgü, okuma yazma gibi alanlarda eğitim görerek, hayatlarına yeni renkler katıyor.Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat...

08 Aralık 2015 Salı 10:36
BUSMEK Eğitimde Engel Tanımıyor
BUSMEK Mustafakemalpaşa Kurs Merkezi’nde oluşturulan engelli sınıfında eğitim alan engelli kursiyerler, resim, iğne oyası, örgü, okuma yazma gibi alanlarda eğitim görerek, hayatlarına yeni renkler katıyor.
Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (BUSMEK) Mustafakemalpaşa Kurs Merkezi’nde engelli sınıfı açıldı. Halk Eğitim Merkezi ile ortaklaşa düzenlenen kurslarda, engelliler eğitim alırken, aynı zamanda çeşitli faaliyetler yapma imkânı da buluyor. 20 kursiyerin bulunduğu sınıfta, resim, iğne oyası, örgü, okuma yazma branşlarında eğitim veriliyor. Dünya Engelliler Günü’nde okuma-yazma sertifikası alan kursiyerler, eğitmenlerinden askerlik ve kına gecesi töreni konsepti oluşturmalarını istedi. Erkeklerin asker kıyafeti, bayan öğrencilerin ise kaftan giydikleri günde, engelli kursiyerler gönüllerince eğlendi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<