banner359

BUSMEK ile hayatı değişti

Bursa Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki BUSMEK, vatandaşları kendi işlerinin patronu yapıyor.Yunus Uludağ, ilkokul eğitiminden sonra çok erken yaşlarda otomotiv sektöründe çalışmaya başlamış bir oto mekanik tamir ustası. Kendisini daha...

14 Aralık 2016 Çarşamba 11:09
BUSMEK ile hayatı değişti
Bursa Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki BUSMEK, vatandaşları kendi işlerinin patronu yapıyor.
Yunus Uludağ, ilkokul eğitiminden sonra çok erken yaşlarda otomotiv sektöründe çalışmaya başlamış bir oto mekanik tamir ustası. Kendisini daha da geliştirmek için BUSMEK kurslarına katılan Uludağ, kendi işyerini açmayı uzun zamandır hayal ettiğini söyleyerek, “Bir kıvılcım gerekiyordu. BUSMEK girişimcilik kursundan önce adeta bir gözüm kapalıymış. Müşteri diyaloglarından rakiplerle mücadeleye, gelir gider hesaplamalarına kadar gerekli her şeyi BUSMEK sayesinde öğrenip farklı bakış açısı kazandım” dedi.
Otosansit’te oto mekanik tamir üzerine iş yerini açan Yunus Uludağ, başta Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne ve katkılarından dolayı BUSMEK ve KOSGEB’e teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<