banner359

BUSMEK Kursiyerleri Lezzetler Geçidinde

Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (BUSMEK), Mesleki Eğitim Merkezi yiyecek içecek hizmetleri kursiyerleri, İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen Sirha İstanbul 2015’e katıldı.BUSMEK Mesleki Eğitim Merkezi Endüstriyel...

01 Aralık 2015 Salı 15:23 2015-12-01 16:40:57
BUSMEK Kursiyerleri Lezzetler Geçidinde
Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (BUSMEK), Mesleki Eğitim Merkezi yiyecek içecek hizmetleri kursiyerleri, İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen Sirha İstanbul 2015’e katıldı.
BUSMEK Mesleki Eğitim Merkezi Endüstriyel Mutfak Bölümü öğretmen ve kursiyerleri, Sirha İstanbul 2015 Fuarı’nı ziyaret etti. Yiyecek içecek hizmetleri, restoran ve otel işletmelerinin Türkiye’deki büyük buluşması olan organizasyonda kursiyerler farklı ve eşsiz lezzetleri görme ve tatma imkanı buldu. 300’den fazla uluslararası marka ve firmanın yer aldığı fuarda ilham verici etkinlikler ve yarışmalar gerçekleştirildi. Birbirinden farklı lezzetlerin yer aldığı stantları ziyaret eden kursiyerler hazırlanan demo ürünleri de tatma fırsatı buldu.
Kursiyerler fuar boyunca dünya mutfağından seçkin lezzetleri tatma imkanı bulurken aynı zamanda dünyaca ünlü şeflerin hazırladığı gösterileri izledi. Organizasyona Türkiye’den Ali Ronay, Maksut Aşkar, Arda Türkmen, Kemal Demirasal, Yunus Emre Akkor, İtalyan Şef Danino ve dünyaca ünlü Alman şef Maximillon de yer aldı.

Son Güncelleme: 01.12.2015 16:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<