banner359

Can dostlarını ziyaret ettiler

Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, Öğrencileri Can Dostlarıyla Buluşturdu.

07 Ekim 2016 Cuma 15:54
Can dostlarını ziyaret ettiler
Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, öğrencileri can dostlarıyla buluşturdu.
Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğü, Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla anlamlı bir faaliyete imza attı. Bursa’da bulunan birçok anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencisi, Alaaddinbey Mahallesi’nde bulunan Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’ni ziyaret etti. Görevliler eşliğinde tesiste bulunan ameliyathane, röntgen ve muayene odaları, sahiplendirme, kedi ve yavru bölümlerini gezen öğrenciler, Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’nün çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Öğrenciler, sokağa terk edilen, yaralanan, hastalanan can dostların tedavisi hakkında da bilgi edindi. 70 okuldan 1000’i aşkın öğrenci ziyaretler sırasında hayvan haklarını öğrenirken, animasyon gösterileriyle renkli anlar yaşadı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<