banner359

Çarşı Esnafı 10 Bin Kişiye Aşure Dağıttı

Bursa’da çarşı esnafı 10 bin kişiye aşure ikram etti.Çarşı esnafı bu muharrem ayında da vatandaşlara aşure dağıttı. Uzun Çarşı ve Tuzpazarı esnafının 10 bin kişi için hazırlattığı aşure kısa sürede tükendi. Vali Münir Karaloğlu,...

28 Ekim 2015 Çarşamba 15:05
Çarşı Esnafı 10 Bin Kişiye Aşure Dağıttı
Bursa’da çarşı esnafı 10 bin kişiye aşure ikram etti.
Çarşı esnafı bu muharrem ayında da vatandaşlara aşure dağıttı. Uzun Çarşı ve Tuzpazarı esnafının 10 bin kişi için hazırlattığı aşure kısa sürede tükendi. Vali Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da kazanların başına geçerek vatandaşlara aşure ikram etti. 25 yıldır her sene aşure dağıttıklarını ifade eden Tuzpazarı Derneği Başkanı Ümit Altındiş, “Biz sadece Tuzpazarı esnafı olarak 5 bin kişiye aşure dağıttık. Uzunçarşı esnafı da 5 bin kişilik aşure hazırlattı. Aşure geleneğini yaşatmaktan mutluyuz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<