Çepni: “Bursa İçin Fikri Olan Herkesi Bekliyoruz”

Bursa Kent Konseyi (BKK) Başkanı Hasan Çepni, MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Mustafa Gürses ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti.BKK Başkanlığına seçilen Hasan Çepni’ye tebrik ziyaretleri devam ediyor. MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Mustafa...

05 Kasım 2015 Perşembe 16:19
Çepni: “Bursa İçin Fikri Olan Herkesi Bekliyoruz”
Bursa Kent Konseyi (BKK) Başkanı Hasan Çepni, MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Mustafa Gürses ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti.
BKK Başkanlığına seçilen Hasan Çepni’ye tebrik ziyaretleri devam ediyor. MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Mustafa Gürses ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen BKK Başkanı Hasan Çepni, tebrikleri kabul etti. Bursa Kent Konseyi olarak şehirde fikri ve projesi olan kurumların desteklerini beklediklerini ifade eden Çepni, “Şehrin kalkınması için tüm dinamiklerin ortak akıl ile hareket etmesi büyük kazanımlar sağlar. Bu noktada özellikle Bursa Kent Konseyi olarak işbirliği ve fikir birliğine her zaman açığız. Bir araya gelerek şehir hakkında yapabileceklerimizi hep birlikte gözden geçirmeliyiz. Şehrimize değer katmak hepimizin görevidir” dedi.
MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Mustafa Gürses ise, Bursa’nın ekonomik kalkınmasına destek oldukları gibi sosyal ve kültürel açıdan da kalkınmasına destek olmayı sürdüreceklerini söyledi. Gürses, “MÜSİAD olarak Bursa Kent Konseyi Genel Kurul üyesi olmaktan gurur duyuyoruz. Bursa Kent Konseyi’nin her zaman yanında ve destekçisi olacağız. MÜSİAD Geçmiş Dönem Başkanı Hasan Çepni’ye yeni görevinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<