CHP’li Mudanya Belediyesi’nden ADD’ye ağır kira

Add Başkanı Sebahattin Atamer, Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a Tepki Göstererek, Belediyenin Dernekler Arasında Ayrımcılık Yaptığını İddia Etti.

15 Ağustos 2016 Pazartesi 15:44
CHP’li Mudanya Belediyesi’nden ADD’ye ağır kira
CHP’li Mudanya Belediyesi ile Atatürkçü Düşünce Derneği arasında kira polemiği yaşanıyor.
ADD Başkanı Sebahattin Atamer, Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a tepki göstererek, belediyenin dernekler arasında ayrımcılık yaptığını iddia etti. Sosyal medya hesabı üzerinden Türkyılmaz’a serzenişte bulunan Atamer, zor şartlardaki derneğin bu hareketle çok daha zor durumda bırakıldığını belirtti. Daha evvel sembolik olan kira ücretine yapılan zamma tepki gösteren Atamer, ADD’nin kirasının astronomik şekilde artmasının altında neyin yattığını merak ettiklerini söyledi. ADD’nin 2 lira aidatla faaliyetini sürdürmeye çalıştığını anlatan Atamer, derneğin yıllık gelirinin 3 bin lira, kira hariç yıllık giderinin ise 3 bin 100 lira olduğunu kaydetti.
Atatürk’ün partisi olan CHP’nin yönetiminde olduğu bir belediyede Atatürkçü Düşünce Derneği’ne karşı sergilenen bu tavrın doğru olmadığını ifade eden Atamer, “Biz önceki dönemlerde kira dahi ödemiyorduk. Bugün geldiğimiz noktada dernek ekonomik olarak zor durumda bırakılıyor. Benim bildiğim, toplumsal sorumluluğu olan insanlar ben yaptım oldu zihniyeti ile hareket etmezler” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<