banner359

Çiftçilere badem fidanı dağıtıldı

Mustafakemalpaşa İlçesinde Çiftçilere Ücretsiz Badem Fidanı Dağıtıldı.

17 Aralık 2016 Cumartesi 12:22
Çiftçilere badem fidanı dağıtıldı
Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde çiftçilere ücretsiz badem fidanı dağıtıldı.
Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından yürütülen kırsala destek projeleri çerçevesinde üreticilere fidan desteğinde bulunuldu. Bursa Hayvancılığı Geliştirme Birliği’nin (HAGEL) 45 bin TL’lik desteği ile Mustafakemalpaşa’da 26 mahalledeki 68 vatandaşa 136 dönüm arazi için 3 bin 400 adet badem fidanı dağıtıldı. Köylerin taleplerine göre taksim edilecek fidanlar Adnan Menderes Meydanı’nda yapılan törenle muhtarlara teslim edildi.
Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, “Ceviz ve yonca tohumu desteğinden sonra ekonomik getirisi yüksek olan badem fidanlarını da dağıtıyoruz. Bugüne kadar değerlendirilmemiş topraklar bu fidanlarla buluşacak. Badem ağaçlarını yaygınlaştırılarak hem çeşitliliği artırmayı, hem de üreticilerimize katkı sağlamayı arzu ediyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<