banner359

Çocuklar Kitapla Buluştu

Mustafakemalpaşalı çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen ’Kitap Okuma Şenliği’nde buluştu.Mustafakemalpaşa Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü ve İklim Kitapevi organizasyonuyla gerçekleştirilen...

21 Nisan 2016 Perşembe 17:34
Çocuklar Kitapla Buluştu
Mustafakemalpaşalı çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen ’Kitap Okuma Şenliği’nde buluştu.
Mustafakemalpaşa Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü ve İklim Kitapevi organizasyonuyla gerçekleştirilen üç günlük etkinlikte, ’Kitap Kumbaram’ projesiyle harçlıklarını biriktiren öğrenciler istedikleri kitabı alarak yazarlarla tanışma fırsatı bulacak.
Adnan Menderes Meydanı’ndaki Kitap Okuma Şenliği’nin açılışına Kaymakam Mustafa Masatlı, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe, daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve aileler katıldı. Efe, öğrenciyi kitapla buluşturmak amacıyla düzenlenen etkinlikle okumayı seven bireyler yetiştirmek istediklerini söyledi.
İnsanların okuduğu kadar sahip olduğu bilgileri hayata geçirebileceğini belirten Başkan Kurtulan ise yaşamın her alanında ’okumak hayattır’ felsefesine ihtiyaç duyulduğunu dile getirdi.
Kaymakam Masatlı da konuşmasında her çocuğun istediği kitaba anında ulaşabildiği bir Türkiye’de yaşadıklarını söyledi.
8 yayınevinin katıldığı Kitap Okuma Şenliği’nde yazarlar Fatih Onaydın, Sezgin Irmak ve Zübeyr Tokgöz öğrencilerle buluşarak kitaplarını imzalayacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<