banner359

Çocuklara Ücretsiz Satranç Kursu

Osmangazi Belediyesi, İlkokul Öğrencilerine Yönelik Ücretsiz Satranç Kursu Başlattı.

22 Ekim 2015 Perşembe 11:47
Çocuklara Ücretsiz Satranç Kursu
Osmangazi Belediyesi, ilkokul öğrencilerine yönelik ücretsiz satranç kursu başlattı.
Osmangazi Belediyesi, Mehmet Akif Bilgi Evi’nde satranç kursu başlattı. Mehmet Akif ve çevre mahallerde yer alan ilkokullardan gelen toplam 60 çocuğun katıldığı satranç kursu pazartesi ve salı günleri 11.00 ile 13:00 saatleri arasında veriliyor. Mayıs ayında bitecek olan kursun ardından öğrenciler düzenlenecek satranç turnuvasına katılarak kendilerini sınama şansı bulacak.
Öğrencilere satranç eğitimi veren Mutlular Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu öğretmeni Akın Bilek, satranç sporunun ilköğretim çağındaki öğleciler için çok önemli bir zihin sporu olduğunu belirterek, “Çocuklarımız basit aşamaları geçerek birbirleriyle oynayabilecek seviyeye ulaşmasının ardından mayıs ayında düzenlenecek turnuvalara katılacaklar. Öğrencilere satranç eğitimi verilmesini sağlayan Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar’a teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<