banner359

Dağder’den Tatlıoğlu’na Ziyaret

Dağder Yerel Yönetimler Komisyonu, Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu’nu Ziyaret Etti.

02 Aralık 2015 Çarşamba 16:25
Dağder’den Tatlıoğlu’na Ziyaret
DAĞDER Yerel Yönetimler Komisyonu, Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu’nu ziyaret etti.
Yerel Yönetimler Komisyonu, Başkan Tatlıoğlu’na projelerini anlatı. Şu anda üzerinde durdukları en önemli projenin yer altı ve yer üstü su kaynaklarının verimli kullanılmasıyla ilgili olduğunu söyleyen Komisyon Başkanı Ai Çetinkaya, projenin dağ yöresi için önem arz ettiğini belirtti. Hayat kadar önemli su kaynaklarının daha verimli kullanılmasına yönelik hazırladıkları projenin yöreye ciddi katkılar sağlayacağını vurgulayan komisyon üyeleri, bu konuda ilçe belediyelerinin desteğini beklediklerini ifade etti.
İnsanın vazgeçilmezi olan su gibi önemli bir konuda hazırladıkları proje için kendilerine komisyona teşekkür eden Tatlıoğlu ise, DAĞDER bünyesinde faydalı projeler üreten komisyonlardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gerekli desteği vermeye hazır olduklarını belirten Tatlıoğlu, attıkları her adımın dağ yöresinin kalkınmasına ve hak ettiği noktaya gelmesine yönelik olduğunu kaydetti.
Bu tarz projelerde Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin kayıtsız şartsız desteği olduğuna dikkat çeken Tatlıoğlu, kırsal kalkınma konusunda Büyükşehir’in örnek projelere imza attığına dikkat çekti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<