banner359

Dayanışma şehri Yıldırım

Sosyal sorumluluk projeleriyle örnek hizmetlere imza atan Yıldırım Belediyesi, ‘Paylaşım Atölyesi’ ve ‘Sosyal Kart’ ile ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürüyor.‘Hayat paylaşmakla güzel’ sloganıyla hayata geçirilen Yıldırım...

18 Ağustos 2016 Perşembe 14:31
Dayanışma şehri Yıldırım
Sosyal sorumluluk projeleriyle örnek hizmetlere imza atan Yıldırım Belediyesi, ‘Paylaşım Atölyesi’ ve ‘Sosyal Kart’ ile ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürüyor.
‘Hayat paylaşmakla güzel’ sloganıyla hayata geçirilen Yıldırım Paylaşım Atölyesi, gönüllü bağışçıların eşyalarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı sürdürüyor. Bu projeyle şimdiye kadar 680 aileye ev eşyası yardımı yapılırken, 8 bin 880 giysi de vatandaşlara ulaştırıldı. Yıldırım Belediyesi’nin hayata geçirdiği bir diğer proje olan ‘Sosyal Kart’, ihtiyaç sahibi Yıldırımlıların gıda alışverişlerini gönüllerince yapmalarını sağlıyor. Şubat 2016’da hayata geçirilen proje kapsamında, bugüne kadar 12 bin 300 ihtiyaç sahibine anlaşmalı market zincirlerinde geçerli olan ’Yıldırım Sosyal Kart’ teslim edildi. Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne yapılan müracaatlarının değerlendirilmesi sonucunda tespit edilen ihtiyaç sahipleri, teslim aldığı kart ile alışverişte dilediği gıda ürünü alabiliyor.
Temel ev eşyalarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırarak mutluluklarına katkı sağlamayı hedeflediklerini belirten Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Görev süremiz boyunca; 680 ailemizin ev eşyası ihtiyacına cevap verdik. Masa, sandalye, halı, koltuk, beyaz eşya ve mutfak araç-gereçlerini ihtiyaç sahibi evlere ulaştırdık. Ayrıca 8 bin 880 adet giysiyi de ihtiyacı olan vatandaşlarımıza teslim ettik. Ayrıca ‘Sosyal Kart’ adını verdiğimiz projemizle ihtiyaç sahibi hemşerilerimize anlaşmalı market zincirlerinde dilediğince kullanabilecekleri, her türlü gıda ürününü alabilecekleri bir kart veriyoruz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<