Demirel: "Bursalılar neden 2016 yılında trene binemedi?"

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa eski Milletvekili Kemal Demirel, gerçekleştirdiği basın toplantısında, Bursa’da 2016 yılında yapılması planlanan ancak yapılamayan demiryolu hakkında meclise başvuracağını açıkladı.Demiryolu Sevdalıları...

02 Haziran 2017 Cuma 16:27
Demirel: "Bursalılar neden 2016 yılında trene binemedi?"

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa eski Milletvekili Kemal Demirel, gerçekleştirdiği basın toplantısında, Bursa’da 2016 yılında yapılması planlanan ancak yapılamayan demiryolu hakkında meclise başvuracağını açıkladı.

banner380

Demiryolu Sevdalıları Derneği Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi 22 ve 23. Dönem Bursa Milletvekili Kemal Demirel, Nilüfer’deki dernek binasında yaptığı basın açıklamasında, 2016 yılında Bursa’da açılması planlanan demiryolunun neden açılmadığını Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne götüreceklerini duyurdu. Basın toplantısına CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın ve CHP Bursa İl Başkanı Şadi Özdemir de katılım göstererek açıklamalarda bulundu.

1997 yılından bu yana Bursa’ya demiryolu getirmek için mücadele ettiğini dile getiren Demirel, "2012 yılında benim de davet edildiğim temel atma töreninde verilen tarihe göre Bursalılar 2016 yılında trene binecekti. Ben size soruyorum, Bursalılar 2016 yılında trene bindiler mi? Hayır, binmediler. Biz de şu anda yaptığımız toplantıyla bu konuyu Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne taşıyarak, Bursalılar neden 2016 yılında trene binemedi sorusunu soracağımızı duyuruyoruz" şeklinde konuştu.

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın ise demiryolunun Bursa’ya acilen gelmesi için gerekli mücadeleyi vereceklerini dile getirdi.

Erkan, "Ankara’ya gidip gelirken treni kullanan ve bunun rahatlığını yaşayan bir milletvekili olarak demiryolunun Bursa’ya gelmesi için bütün mücadeleyi vereceğiz ve konuyu Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne taşıyacağız" dedi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<