banner359

Denizleri koruma eğitimi

Büyükşehir Belediyesi, Bursa’nın denizlerini korumak için kolları sıvadı.Bursa Büyükşehir Belediyesi Sahil Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı Sahil Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ‘’Denizlerimizi...

05 Nisan 2017 Çarşamba 11:13
Denizleri koruma eğitimi

Büyükşehir Belediyesi, Bursa’nın denizlerini korumak için kolları sıvadı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Sahil Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı Sahil Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ‘’Denizlerimizi Yaşatalım, Koruyalım’’ konu başlıklı eğitim programı ilk olarak Mahmut Celalettin Öktem İmam Hatip Orta Okulu’nda verildi. Sahil Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak verilen ‘’Denizlerimizi Yaşatalım, Koruyalım’’ eğitimi öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü. Öğrencilere, denizlerin, kıyıların ve plajların kirlenmesindeki faktörler, nasıl temiz tutulacağına dair bilgiler ve Büyükşehir Belediyesi tarafından denizlerin, kıyıların ve plajların temizliği ile ilgili yapılan hizmetler anlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<