banner359

Dündar: "Her işimizi hakkını vererek yapıyoruz"

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, belediye personeli ile iftar sofralarında buluşmaya devam ediyor.Merinos Tren İstasyonu Sosyal Tesisleri’nde Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli ve aileleri ile birlikte aynı sofra etrafında buluşan...

14 Haziran 2017 Çarşamba 16:02
Dündar: "Her işimizi hakkını vererek yapıyoruz"

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, belediye personeli ile iftar sofralarında buluşmaya devam ediyor.

Merinos Tren İstasyonu Sosyal Tesisleri’nde Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli ve aileleri ile birlikte aynı sofra etrafında buluşan Başkan Dündar, “Osmangazi’nin bu kadar temiz ve yaşanabilir olması sizin sayenizde. Göstermiş olduğunuz çaba ve gayretleriniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Belediye olarak bizim asli görevimiz temizlik işlerini aksatmadan yerine getirmek. Temizlik olmazsa olmazımız. Bursa, Osmanlıyı kuran şehir. Osmanlıya uzun yıllar başkentlik yapmış. Atalarımız bu şehirden 3 kıtaya barış ve huzur götürdü. Bu şehre hizmet etmek bizler için büyük bir onur. Bu görev aynı zamanda büyük bir sorumluluk gerektiriyor. Bizler, çalışanlarıyla, yöneticileriyle hiçbir işimizi küçümsemiyoruz ve her işimizi hakkını vererek yapıyoruz. Şehrimizin güzelliği, vatandaşlarımızın sağlığı, huzurun sağlanması, tüm bunların olmasında siz Temizlik İşleri Müdürlüğü personelimizin özverili çalışmasının katkısı çok büyük. Bursa’nın temizliği ve yaşanabilirliği Avrupa ülkelerinde bile örnek gösteriliyor. Bu başarı sizlerin başarısıdır. Sizleri tebrik ediyorum” dedi.

Osmangazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanları da, Merinos Tren İstasyonu Sosyal Tesislerinde iki gün üst üste gerçekleşen iftarda kendilerini yalnız bırakmayan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a, çiçek vererek teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<