Dündar, işitme engelli gence ses oldu

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, doğuştan yüzde 85 işitme engeli olan 14 yaşındaki Recep Karadeniz’e işitme cihazı hediye ederek büyük mutluluk yaşattı.Engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak adına çalışmalar...

02 Haziran 2017 Cuma 11:57
Dündar, işitme engelli gence ses oldu

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, doğuştan yüzde 85 işitme engeli olan 14 yaşındaki Recep Karadeniz’e işitme cihazı hediye ederek büyük mutluluk yaşattı.

Engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak adına çalışmalar yürüten Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, doğuştan her iki kulağında da işitme kaybı olan Recep Karadeniz’e işitme cihazı hediye etti. Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen sosyal sorumluluk projesi ‘Belediyem Benimle’ ekiplerinin yapmış olduğu mahalle ziyaretleri sırasında ulaştığı 14 yaşındaki Recep Karadeniz’in durumundan haberdar olan Başkan Dündar, yüzde 85 duyma kaybı yaşayan Recep’i evinde ziyaret etti. Kendisi ile dudak okuma yöntemi ile sohbet eden Recep Karadeniz’den rahatsızlığı hakkında bilgiler alan Başkan Dündar, genç çocuğa geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Her iki kulağı için de işitme cihazı hediye eden Başkan Dündar, genç çocuğa büyük mutluluk yaşattı.

banner380

"Her iki kulağı için işitme cihazı hediye ettik"

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Belediyem Benimle ekibimizin ulaştığı Recep’in rahatsızlığından haberdar olunca kendisine yardımcı olmak istedik. Her iki kulağında da işitme kaybı olduğu için Recep hem günlük yaşamında hem de okul hayatında sıkıntılar yaşadığını öğrendik. Recep’in sıkıntılarını ortadan kaldırmak adına her iki kulağı için işitme cihazı hediye ettik. İnşallah kulaklıkla birlikte daha rahat bir yaşam sürer ve başarılı bir öğrenci olur” dedi.

"7 yaşına kadar işitme kaybı olduğunu bilmiyorduk"

İşitme cihazları için Başkan Dündar’a teşekkür eden anne Nermin Karadeniz de, “Recep’in 7 yaşına kadar işitme kaybı olduğunu bilmiyorduk. Bizimle dudaklarımızı okuyarak konuşuyormuş. Okula gitmeye başlayınca öğretmenleri işitme kaybı yaşadığını tespit ettiler ve bize söylediler. Daha önce iki kez işitme cihazı aldık ancak bozulunca, maddi imkansızlıklardan dolayı yenisini alamadık. Sağ olsun Başkanımız Mustafa Dündar, durumumuzdan haberdar oldu ve bize yardım etti. Başkanımıza çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<