Dündar Şampiyonları Ödüllendirdi

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, geçen hafta yapılan TEOG hazırlık sınavında 120 soruda 120 doğru cevap veren Şehit Doğan Sevinç Ortaokulu Öğrencisi Elif Nur Adalı ile, kendi yaş kategorisinde Türkiye dereceleri olan motokrosçu...

21 Nisan 2016 Perşembe 16:15
Dündar Şampiyonları Ödüllendirdi
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, geçen hafta yapılan TEOG hazırlık sınavında 120 soruda 120 doğru cevap veren Şehit Doğan Sevinç Ortaokulu Öğrencisi Elif Nur Adalı ile, kendi yaş kategorisinde Türkiye dereceleri olan motokrosçu Taha Canbazoğlu’nu başarılarından dolayı kutlayıp birer özel tasarım kalem hediye etti.
Şehit Doğan Sevinç Ortaokulu’nu ziyaret eden Başkan Mustafa Dündar, “Bu güzel etkinlikler, bizlerin ülke olarak güçlü, birlik ve beraberlik içinde olmamıza vesile olmaktadır. Bugün ülkemizin birlik ve bütünlüğüne ciddi bir saldırı söz konusu. Bizler, ortak değerlerimizle buluşup birlikte olabiliyorsak, bu son derece önemli. Bu şehrin, bu ülkenin, kısacası bizlerin yarınları olan sizler; iyi eğitim alıyorsanız, geleceğimiz emin ellerde demektir. Eğitime çok ciddi destek vererek, okullarımızın neredeyse tamamına giderek, çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim almalarını sağlamak için her türlü yardımı yapıyoruz. Amacımız, okuyup araştıran, başarılı bir gençliğin yetişmesi. İnşallah bunu da başaracağız. Sizler de yaptığınız çalışmalar ve düzenlediğiniz etkinliklerle bunu başaracağınızı gösteriyorsunuz” dedi.
Kutlu Doğum Haftası etkinliği kapsamında çocukların hazırladığı programı, okul müdürü Ahmet Erdoğan ile birlikte takip eden Dündar, çıkışta okul bahçesinde çocuklarla sohbet etti. Bu arada, yanına gelen 8. sınıf öğrencisi Elif Nur Adalı’nın geçtiğimiz hafta yapılan TEOG hazırlık sınavında 120 soruda 120 doğru cevapla büyük bir başarıya imza attığın öğrenen Başkan Dündar, başarılı öğrenciyi tebrik etti. Aynı okulda öğrenim gören ve 12 yaş kategorisi 2015 Türkiye Motokros şampiyonu Taha Canbazoğlu’nu da yanına çağıran Başkan Mustafa Dündar, her iki öğrenciye de birer kalem hediye ederek başarılarından dolayı tebrik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<