banner359

Dündar’dan Engelli Gence Yardım Eli

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, engelli vatandaşların toplumsal hayata katılmasını kolaylaştırmak adına tekerlekli sandalye ve akülü araç yardımlarına devam ediyor.Engelli vatandaşların günlük yaşamda karşılaştığı sorunları...

26 Ekim 2015 Pazartesi 15:14
Dündar’dan Engelli Gence Yardım Eli
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, engelli vatandaşların toplumsal hayata katılmasını kolaylaştırmak adına tekerlekli sandalye ve akülü araç yardımlarına devam ediyor.
Engelli vatandaşların günlük yaşamda karşılaştığı sorunları ortadan kaldırmak adına bugüne kadar birçok projeye imza atan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, akülü araç ve tekerlekli sandalye yardımlarını aralıksız sürdürüyor. Dündar, 5 yaşında kamyon çarpması sonucu omurilik felci geçiren ve belden aşağısı tutmayan 24 yaşındaki Mehmet Ekinci’ye yardım elini uzattı. Osmangazi Belediyesi’nin yeni dönemde hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projelerinden biri olan ‘belediyem benimle’ ekibinin gerçekleştirdiği ev ziyaretleri sonucunda ulaştığı Mehmet Ekinci’yi Çirişhane Mahallesi’ndeki evinde ziyaret eden Başkan Dündar, engelli gence akülü araç hediye etti.
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, engelli vatandaşların sokağa daha rahat çıkması ve günlük hayatlarında sıkıntı yaşamaması adına tekerlekli sandalye ile akülü araç yardımlarına önem verdiklerini söyledi. İmkanlar el verdikçe engelli vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarını belirten Dündar, “Engelsiz bir Osmangazi oluşturmak adına hayata geçirdiğimiz projeleri daha da geliştireceğiz. Engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak, onları sosyal hayatın içine dahil etmek için benzer yardımlarımızı sürdüreceğiz” dedi.
Mehmet Ekinci’de, artık sokağa rahatlıkla çıkıp gezebilecek olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek Başkan Dündar’a teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<