banner359

Dündar’dan Üstün Zekalı Öğrenciye Hediye

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Üstün Zekalı Öğrenciye Bilgisayar Ve Yazıcı Hediye Etti

30 Ekim 2015 Cuma 10:13
Dündar’dan Üstün Zekalı Öğrenciye Hediye
Osmangazi Belediyesi Başkanı Mustafa Dündar, yapılan testler sonucunda ‘üstün zekalı’ olduğu belirlenen ilkokul 2. sınıf öğrencisi Belinay Yıldız’a dizüstü bilgisayar ve yazıcı hediye etti.
Gençlerin daha modern şartlarda eğitim görmelerini sağlamak adına hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, eğitim alanında ciddi yatırımlara imza atan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, başarılı öğrencilere de destek oluyor. Osmangazi Kaymakamlığı’na bağlı Osmangazi Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü Özel Eğitim Değerlendirme Kurulu tarafından yapılan testler sonucunda, ‘üstün zekalı’ olduğu belirlenen Tarık Çevikel, 2. sınıf öğrencisi 8 yaşındaki Belinay Yıldız’a sürpriz yapan Başkan Dündar, küçük kızı evinde ziyaret etti. 100 kişiden sadece 1 kişide rastlanan zekaya sahip olan Belinay’ı tebrik eden Dündar, küçük kıza derslerinde yardımcı olması için dizüstü bilgisayar ve yazıcı hediye etti.
Dündar, “Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Geleceğimizi sağlam temeller üzerine kurmak adına onların eğitimine büyük önem veriyoruz. Eğitim alanında ciddi yatırımlar yapıyoruz. İlçemizdeki okullarımıza her konuda destek oluyoruz. Belinay gibi zeki ve çalışkan çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim almalarını sağlamak için, üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye devam edeceğiz. Belinay, inşallah eğitim hayatı boyunca önemli başarılara imza atarak çok daha iyi yerlere gelir” dedi.
Dündar’ın yapmış olduğu ziyaret ve vermiş olduğu hediyelerden büyük mutluluk yaşayan Belinay da, derslerine çok çalışacağının sözünü verdi. Belinay, hayalindeki mesleğinde çocuk doktoru olmak olduğunu ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<