banner359

Dürüst memur, bulduğu parayı sahibine teslim etti

Bursa ‘nın Mudanya ilçesinde, bir sağlık memuru, bulduğu parayı sahibine teslim etti.Mudanya Devlet Hastanesi’nde veri hazırlama ve kontrol kadrosunda görevli Yunus Abay, Görükle ’de bir bankamatikten para çekmek istedi. Bankamatikte bin...

27 Ocak 2017 Cuma 11:17
Dürüst memur, bulduğu parayı sahibine teslim etti

Bursa ‘nın Mudanya ilçesinde, bir sağlık memuru, bulduğu parayı sahibine teslim etti.

Mudanya Devlet Hastanesi’nde veri hazırlama ve kontrol kadrosunda görevli Yunus Abay, Görükle ’de bir bankamatikten para çekmek istedi. Bankamatikte bin 400 TL bulan Yunus Abay, paranın sahibini aradı. “Uludağ Üniversitesi İtiraf Ediyor” sayfasına ilan veren Abay, kısa sürede paranın sahibi Emrah Çil’i buldu. Mudanya Devlet Hastanesi’ne gelen Emrah Çil’e parasını teslim eden Abay, bir kişinin mağduriyetini gidermenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyerek, “Allah hakkımız olmayan hiçbir parayı bize nasip etmesin” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<