banner359

Edebali: “Mühürlediğimiz üniversite milletin evlatlarına hizmet ediyor”

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Terör Örgütü Fetö’nün Elinden Alınarak Bursa Teknik Üniversitesi’ne Devredilen Kampusu Gezdi.

15 Ekim 2016 Cumartesi 11:46
Edebali: “Mühürlediğimiz üniversite milletin evlatlarına hizmet ediyor”
Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, terör örgütü FETÖ’nün elinden alınarak Bursa Teknik Üniversitesi’ne devredilen kampusu gezdi.
Bursa Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir tarafından karşılanan Başkan Edebali, öğrencilerin 15 Temmuz gecesiyle ilgili hazırladıkları fotoğraf sergisini gezdi. Edebali, “Yasalara aykırı olarak yapılan bölümleri mühürleyerek, 1.6 milyon lira ceza kestik. Dışarıdan eğitim kurumu gibi görünüp, içeride ise pırıl pırıl gençlerimizi zehirlemeye çalışan bu nifak yuvasına karşı mücadele yürüttük. 2014’te mühürlediğimiz üniversite, FETÖ/PDY’den alınarak milletin evlatlarına hizmet eder hale geldi. Dün olduğu gibi bu gün de, yarın da aynı kararlılıkla mücadelemizi sürdüreceğiz. Bizim için önemli olan onların tehditleri değil, milletimizin tebrikleri” diye konuştu.
Rektör Arif Karademir, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin FETÖ’ye hizmet eden üniversitenin mühürlenmesini sağladığını hatırlatarak “Terör örgütüne ait olan üniversite bugün halkın evlatlarının eğitim gördüğü bilgi yuvası haline dönüştü” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<