Eğirdirli muhtarlardan başkan Çağlayan’a ziyaret

Isparta’nın Eğirdir ilçesine bağlı muhtarlar Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı ziyaret etti.Orhangazi Kaymakamı Dr.Yalçın Yılmaz’ın daha önce görev yaptığı Isparta’nın Eğirdir ilçesine bağlı köy muhtarları Orhangazi’yi...

10 Aralık 2016 Cumartesi 12:40
Eğirdirli muhtarlardan başkan Çağlayan’a ziyaret
Isparta’nın Eğirdir ilçesine bağlı muhtarlar Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı ziyaret etti.
Orhangazi Kaymakamı Dr.Yalçın Yılmaz’ın daha önce görev yaptığı Isparta’nın Eğirdir ilçesine bağlı köy muhtarları Orhangazi’yi ziyaret etti. İlk olarak Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz’ı ziyaret eden köy muhtarları daha sonra Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı makamında ziyaret etti. Yılmaz ve Orhangazi Muhtarlar Derneği Başkanı Kadri Ergen’in de hazır bulunduğu ziyarette Eğirdirli muhtarlar Başkan Çağlayan’a yöresel ürünlerden oluşan bir hediye paketi takdim etti.
Başkan Çağlayan ise, günün anısına bir çini tabak hediye etti. Çağlayan, Eriğdir’den gelen muhtarları ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<