banner359

Eğitimcilerden Kurtulan’a teşekkür ziyareti

Mustafakemalpaşa Tepecik Şehit Ali Üzel Ortaokulu Idarecileri Ve Okul Aile Birliği üyeleri, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a Okula Yapılan Desteklerden Dolayı Teşekkür Ziyaretinde Bulundu.

22 Kasım 2016 Salı 16:04
Eğitimcilerden Kurtulan’a teşekkür ziyareti
Mustafakemalpaşa Tepecik Şehit Ali Üzel Ortaokulu idarecileri ve okul aile birliği üyeleri, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a okula yapılan desteklerden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.
Eğitim kurumlarının eksiklikleri gidermek için birçok çalışma yürüten Mustafakemalpaşa Belediyesi, son olarak Şehit Ali Üzel Ortaokulu’na faaliyet alanı kazandırdı. Okul Müdürü İbrahim Yılmaz, Başkan Sadi Kurtulan’ın okullarına her konuda destek verdiğini söyleyerek, kendisine teşekkür etti.
Sadi Kurtulan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “En büyük arzumuz çocuklarımızın her alanda iyi yetişmesidir. Çocuklarımız da çalışarak ülkemiz için gelecekte neler yapabileceklerini gösterecekler. Yeter ki onlara destek olalım” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<